Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

FAQ Group: Overig

 • Kan ik een feestje geven in het zwembad?

  Ja, dat kan! Over het algemeen geldt hiervoor wel dat we dit buiten de reguliere openingstijden doen. Kleinschalig kan natuurlijk ook tijdens openingstijden, maar dan is het zwembad(terrein) niet exclusief voor u en uw gasten beschikbaar. Mogelijke wensen kunt u naar ons mailen o.v.v. uw naam en telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen:…

  Read More: Kan ik een feestje geven in het zwembad?
 • Is er overlast van de eikenprocessierups?

  Op de ligweide en rondom het terrein van het Hessenbad staan veel grote oude eikenbomen. In samenspraak met de gemeente en professionele bestrijders doen wij er alles aan om de overlast van de eikenprocessierups tot een minimum te beperken.

  Read More: Is er overlast van de eikenprocessierups?
 • Kan ik ook toezichthouder worden?

  Jazeker! Wij verzorgen regelmatig cursussen voor beginnend toezichthouders. U kunt deze cursus kosteloos volgen. Als tegenprestatie vragen wij wel een in overleg af te stemmen inzet als toezichthouder tijdens onze openingsuren.

  Read More: Kan ik ook toezichthouder worden?
 • Wat moet ik doen om vrijwilliger te worden?

  U hoeft geen speciale vaardigheden te beheersen. Alle vrijwilligers zijn welkom. In groepsverband kunt u vaardigheden aanleren of anderen ondersteunen bij de werkzaamheden.   U hoeft geen specifieke dagen of uren op te geven voor de verschillende werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden in onderling overleg uitgevoerd.

  Read More: Wat moet ik doen om vrijwilliger te worden?

Search

Popular Posts

 • Trots op onze eerste 20 sponsoren!

  We hebben typische Hollandse zomer. Het is vandaag te fris voor vrij zwemmen maar uitstekend weer voor een echte Hollandse pannenkoek van onze sponsor ‘De Pannekoekenbakker’ in Doesburg! De Pannekoekbakker is sinds dit jaar onze shirtsponsor en was één van de eerste bedrijven die instapte in ons nieuw gestarte sponsorprogramma. Ondertussen telt het Hessenbad al…

 • Nieuwsbrief Hessenbad 2023 – nr 2

  Onze laatste nieuwsbrief is via deze link te lezen:

 • IJS van ijsboerderij de Steenoven

  In onze vernieuwde kiosk vindt je nu ook ijs van IJsboederij de Steenoven! Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met ijskoffie en frozen yoghurt. Voor een waterijsje, frietje, ranja en frisdrank kun je uiteraard ook bij onze kiosk terecht! IJsboerderij De Steenoven (ijsvandesteenoven.nl)

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.