Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Hessenbad

Hoe bereik ik het Hessenbad met het Openbaar Vervoer?

Vanaf station Arnhem, reis met de trein naar station Doetinchem (zie verder hier onder), of reis naar station Dieren (zie verder hieronder).

Vanaf station Doetinchem, neem bus 29 richting Arnhem CS en stap uit bij halte ‘weg naar Hoog-Keppel’. Hiervandaan is het nog 5 minuten lopen.

Vanaf station Dieren, neem Arriva bus 26 richting Doesburg (Kraakselaan), stap over op bus 27 richting Doetinchem en stap uit bij halte ‘weg naar Hoog-Keppel’. Hiervandaan is het nog 5 minuten lopen.

Vanaf station Wehl, ga met de trein naar station Doetinchem. Neem Arriva bus 27 richting Arnhem en stap uit bij halte ‘weg naar Hoog-Keppel’, Hiervandaan is het nog 5 minuten lopen.

Van Doesburg, neem bus 26 richting Doetinchem en stap uit bij halte ‘weg naar Hoog-Keppel’. Hiervandaan is het nog 5 minuten lopen.
 

Search

Popular Posts

  • Kinderfeestjes Feestpakketten

    Vier je leukste kinderfeestje in het Hessenbad ! Gezellig, gemoedelijk en lekker overzichtelijk ! Binnenkort jarig? Dan is het toch heerlijk om je verjaardag te vieren het Hessenbad? In ons zwembad met glijbanen, een spraypark en een grote speelweide is het altijd pret! Neem je een Hessenbad verjaardagspakket af? Dan reserveren wij een mooie picknicktafel…

  • Vernieuwd Aanbod Kiosk

    Bij een middagje zwemmen hoort natuurlijk een lekker ijsje, frisdrank of een patatje! Wist u dat ons roomijs afkomstig is van IJsboerderij De Steenhoven uit Hummelo? En wij alleen de echte Aviko patat serveren? Of kiest u liever een broodje gezond of een huisgemaakte tosti met een kop koffie? Ook dat maken we graag voor…

  • Dauwzwemmen 9 mei 2024

    Op hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, is het weer mogelijk om de dag te starten met een verfrissende duik! Dauwzwemmen is van 6:00 – 10:00 uur en inclusief een heerlijk ontbijtje uit onze nieuwe kiosk! Een goed begin van de dag! Voor dauwzwemmen geldt een tarief van 6 euro per persoon voor leden en 7,50 euro…

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.