Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Hessenbad al vijf jaar in handen van vrijwilligers!

De Contact Bronckhorst schreef over onze seizoensopening! In april 2023 vierde Vereniging Hessenbad haar vijfjarige bestaan! Sinds 2018 is het Hessenbad volledig in handen van de lokale gemeenschap. Met dank aan een grote ploeg vrijwilligers kunnen we het zwembad open houden. Een prestatie om trots op te zijn! Maar het blijft een uitdaging om ons vrijwilligersbestand op peil te houden.

Vind jij het ook belangrijk dat het Hessenbad blijft bestaan? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij zoeken o.a. nog extra mensen voor onze teams Toezicht, Kassa en Kiosk. We werken in shifts van één tot drie uur per keer. Daarnaast zoeken we ook mensen die kleine klusjes willen oppakken. Kun jij af en toe een paar uurtjes vrij maken om ons te helpen? Dan horen we graag van je!

Op zoek naar een bijbaantje? Tieners bieden wij de mogelijkheid om een vrijwilligersvergoeding te ontvangen voor werkzaamheden in de kiosk, kassa of als ondersteuning toezicht. In verband met de werkzaamheden is wettelijk een minimum leeftijd van 16 jaar vereist.

Ook zoeken we nog organisatorische talenten voor de activiteitencommissie en netwerkers voor onze sponsorcommissie!

Stuur een mailtje naar info@hessenbad.nl en we nemen contact met je op.

Search

Popular Posts

  • Trots op onze eerste 20 sponsoren!

    We hebben typische Hollandse zomer. Het is vandaag te fris voor vrij zwemmen maar uitstekend weer voor een echte Hollandse pannenkoek van onze sponsor ‘De Pannekoekenbakker’ in Doesburg! De Pannekoekbakker is sinds dit jaar onze shirtsponsor en was één van de eerste bedrijven die instapte in ons nieuw gestarte sponsorprogramma. Ondertussen telt het Hessenbad al…

  • Nieuwsbrief Hessenbad 2023 – nr 2

    Onze laatste nieuwsbrief is via deze link te lezen:

  • IJS van ijsboerderij de Steenoven

    In onze vernieuwde kiosk vindt je nu ook ijs van IJsboederij de Steenoven! Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met ijskoffie en frozen yoghurt. Voor een waterijsje, frietje, ranja en frisdrank kun je uiteraard ook bij onze kiosk terecht! IJsboerderij De Steenoven (ijsvandesteenoven.nl)

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.