Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Hessenbad

Sponsoren Deze bedrijven steunen het Hessenbad!

Hoofdsponsor

Stersponsoren

Sponsoren

Aangesloten campings

Uw bedrijf ook als sponsor?

Hessenbad Hoog-Keppel; een kleinschalig buitenzwembad in handen van vrijwilligers

In de bosrijke omgeving van Hoog-Keppel ligt een buitenzwembad welke volledig in handen is van vrijwilligers. Midden in de maatschappij biedt zij een sociale en sportieve ontmoetingsplaats voor jong en oud! Per jaar trekt het zwembad circa 19.000 bezoekers.

Wij bieden een keur aan zwemlessen en aquasportactiviteiten en trekken een breed publiek. De sportieve zwemmer kan dagelijks op het bad terecht voor banenzwemmen en diverse aquasportlessen. De recreatieve zwemmers weten het zwembad ook goed te vinden, op zomerse dagen trekt het zwembad meer dan 500 bezoekers per dag voor een verkoelende duik. Het Hessenbad verstrekt jaarlijks 2000 ledenpassen aan 500 huishoudens en kent een verzorgingsgebied dat loopt van Doesburg tot Doetinchem.

Het Hessenbad, gebouwd in 1970, werd in 2011 geprivatiseerd  door verkoop aan een private stichting. In 2018 is een reddingsplan opgetuigd om het zwembad te behouden, en sindsdien is het zwembad geheel in handen van de lokale gemeenschap. Alle taken zoals toezicht, kaartverkoop,  groenbeheer en technisch onderhoud worden uitgevoerd door een team van 70 vrijwilligers die vele uren vrije tijd beschikbaar stellen om dit maatschappelijke doel succesvol te laten zijn.

Om de exploitatie naar de toekomst toe gezond te houden, is er behoefte aan een extra inkomstenstroom om een verdere professionaliseringsslag te kunnen doorvoeren en om kosten voor onderhoud en verduurzaming te dekken. De zwembadtechniek is verouderd en verduurzaming is noodzakelijk om de energiekosten te drukken.

Kortom: wij zijn op zoek naar sponsoren!

Onze sponsorcommissie heeft voor u een divers pakket opgesteld waarin voor ieder bedrijf een passende mogelijkheid wordt geboden. Zo wordt u al sponsor van het Hessenbad vanaf  slechts 150 euro per jaar! Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen, dan zijn er mogelijkheden om shirtsponsor te worden of bijvoorbeeld een kleedkamer of één van de baden te adopteren.

Onze sponsorcommissie neemt heel graag contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken!

De standaard sponsorpakketten:

  • Hoofsponsor: Groot doek op een prominente plaats rondom het bad. 1000 euro/jaar
  • Stersponsor: Bord rondom het 25-meter bad: 375 euro/jaar
  • Sponsor: Bord op onze sponsormuur (30 cm): 150 euro/jaar