Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Trots op onze eerste 20 sponsoren!

We hebben typische Hollandse zomer. Het is vandaag te fris voor vrij zwemmen maar uitstekend weer voor een echte Hollandse pannenkoek van onze sponsor ‘De Pannekoekenbakker’ in Doesburg!
De Pannekoekbakker is sinds dit jaar onze shirtsponsor en was één van de eerste bedrijven die instapte in ons nieuw gestarte sponsorprogramma. Ondertussen telt het Hessenbad al 20 sponsoren en de lijst groeit gestaag door!
Wij willen alle sponsoren van harte bedanken voor hun steun aan ons zwembad. De zeer grote bereidheid onder lokale ondernemers om het Hessenbad te sponsoren heeft ons positief verrast en is voor ons een grote steun! Het geeft bovendien aan dat het Hessenbad bestaansrecht heeft!
Op de achtergrond wordt ondertussen hard gewerkt aan het drukken en plaatsen van alle sponsorborden. Komt u binnenkort zwemmen? Let dan eens op al die bedrijven die het mogelijk maken dat wij een buitenzwembad open kunnen houden.
Ook interesse om sponsor te worden? Kijk op www.hessenbad.nl/sponsoren voor onze sponsorpakketten of neem contact op via sponsoring@hessenbad.nl

Search

Popular Posts

  • Trots op onze eerste 20 sponsoren!

    We hebben typische Hollandse zomer. Het is vandaag te fris voor vrij zwemmen maar uitstekend weer voor een echte Hollandse pannenkoek van onze sponsor ‘De Pannekoekenbakker’ in Doesburg! De Pannekoekbakker is sinds dit jaar onze shirtsponsor en was één van de eerste bedrijven die instapte in ons nieuw gestarte sponsorprogramma. Ondertussen telt het Hessenbad al…

  • Nieuwsbrief Hessenbad 2023 – nr 2

    Onze laatste nieuwsbrief is via deze link te lezen:

  • IJS van ijsboerderij de Steenoven

    In onze vernieuwde kiosk vindt je nu ook ijs van IJsboederij de Steenoven! Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met ijskoffie en frozen yoghurt. Voor een waterijsje, frietje, ranja en frisdrank kun je uiteraard ook bij onze kiosk terecht! IJsboerderij De Steenoven (ijsvandesteenoven.nl)

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.