Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Hessenbad

Zwemlessen Doe je ook mee?

Wij hebben nog plek in onze zwemlessen!

Waarom zwemles bij het Hessenbad?

  • Kleine groepjes, speelse lesvorm en gevarieerde les
  • Ervaren docenten
  • Certificaat met behaalde vaardigheden einde seizoen

Watervrij

Op speelse wijze wennen aan het water! In kleine groepjes leren kinderen drijven op buik en rug en maken zo langzaam kennis met het echte zwemmen. Watervrij is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en een goede voorbereiding op zwemles. De lessen worden gegeven van 13 mei t/m 20 september (19 weken) op maandag en vrijdag. De kinderen zwemmen twee keer per week.

  • maandag: 16:00-16:30
  • vrijdag: 15:30-16:00

Zwemles A-vaardigheden

Onze zwemlessen richten zich op het aanleren van de basisvaardigheden voor het zwemdiploma A. De les op maandag duurt 30 minuten en is gericht op het opbouwen van het uithoudingsvermogen en het automatiseren van de zwemslagen. Op vrijdag duurt de les 45 minuten richt zich op het aanleren van nieuwe zwemvaardigheden en het verbeteren van de zwemtechniek.

Zwemlessen worden gegeven op twee niveau’s: A-starter en A-gevorderd. Na afloop van het seizoen krijg je een certificaat waarop jou niveau staat aangegeven. Daarna kunt u op eigen gelegenheid een binnenbad benaderen om de zwemles voor te zetten. Het is niet meer mogelijk om bij het Hessenbad af te zwemmmen.

Wij hebben een samenwerking met zwembad Den Helder in Doesburg zodat kinderen eenvoudig en zonder wachtlijst kunnen doorstromen naar het binnenbad om daar de lessen te vervolgen!

  • maandag: 16:00 – 16:30 (A beide niveaus)
  • vrijdag: 15:30 – 16:00 (A beide niveaus)

Survival spelles

Voor alle basisschoolkinderen met minimaal diploma B is er deze zomer de survival spelles. Een leuke manier om te blijven zwemmen, de zwemvaardigheden weer op te frissen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Het oefenen van zwemvaardigheden wordt gecombineerd met leuke spelactiviteiten. De lessen worden gegeven in het voorseizoen van vrijdag 17 mei tot en met 12 juli (start zomervakantie). Maximaal tien deelnemers.

  • vrijdag 16:05 – 16:40

Tarieven 2024

Voor onderstaande tarieven kan uw kind van 13 mei t/m 20 sept (19 weken) deelnemen aan zwemles.

De tarieven gelden alleen in combinatie met een lidmaatschap van Vereniging Hessenbad. Voor gezinnen met een laag inkomen is het mogelijk om voor zwemles diploma A subsidie aan te vragen vanuit het Jeugdfonds Sport en Cultuur. 

Watervrij (2 x p.w.)  € 165,- per seizoen
Zwemles A (2 x p.w) € 165,- per seizoen
Survival spelles (9 lessen) € 60,-

Aanmelden zwemlessen

Aanmeldingen voor zwemlessen bij voorkeur via onderstaand formulier of via e-mail.