Kan ik een feestje geven in het zwembad?

Ja, dat kan! Over het algemeen geldt hiervoor wel dat we dit buiten de reguliere openingstijden doen. Kleinschalig kan natuurlijk ook tijdens openingstijden, maar dan is het zwembad(terrein) niet exclusief voor u en uw gasten beschikbaar. Mogelijke wensen kunt u naar ons mailen o.v.v. uw naam en telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen: […]

Is er overlast van de eikenprocessierups?

Op de ligweide en rondom het terrein van het Hessenbad staan veel grote oude eikenbomen. Op dit moment zijn er inderdaad eikenprocessierupsen, zowel op de ligweide als ook op de parkeerplaats. Past u dus op!   Wij werken samen met professionele bestrijders om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Kan ik ook toezichthouder worden?

Jazeker! Wij verzorgen regelmatig cursussen voor beginnend toezichthouders. U kunt deze cursus kosteloos volgen. Als tegenprestatie vragen wij wel een in overleg af te stemmen inzet als toezichthouder tijdens onze openingsuren. U wordt wel geacht fysiek fit te zijn, omdat bij het toezichthouden ook reddend zwemmen wordt geoefend en geëxamineerd).

Wat moet ik doen om vrijwilliger te worden?

U hoeft geen speciale vaardigheden te beheersen. Alle vrijwilligers zijn welkom. In groepsverband kunt u vaardigheden aanleren of anderen ondersteunen bij de werkzaamheden.   U hoeft geen specifieke dagen of uren op te geven voor de verschillende werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden in onderling overleg uitgevoerd.