Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Mag ik mijn ledenpassen delen met een kennis?

Bij een Hessenbad lidmaatschap ontvangt u vier ledenpassen. Deze staan allen op naam van de aanvrager. De drie extra ledenpassen zijn bedoeld voor eventuele andere gezinsleden of om een introducé mee te nemen. Het is voor ons echter onmogelijk om te controleren door wie de ledenpassen gebruikt worden en daarom wordt het delen van lidmaatschapspassen met derden gedoogd.

Met een persoonlijk lidmaatschap draagt u zelf ook bij aan de instandhouding van het zwembad. Wij willen benadrukken dat wij geen subsidies ontvangen en voor behoud van het zwembad  afhankelijk zijn van inkomsten vanuit onze leden. Daarom doen we een beroep op onze zwemmers om een persoonlijk lidmaatschap af te sluiten. Met een eigen lidmaatschap ontvangt u bovendien onze nieuwsbrief en heeft u  inspraak in het bestuur van de vereniging middels de ALV.

Search

Popular Posts

  • Trots op onze eerste 20 sponsoren!

    We hebben typische Hollandse zomer. Het is vandaag te fris voor vrij zwemmen maar uitstekend weer voor een echte Hollandse pannenkoek van onze sponsor ‘De Pannekoekenbakker’ in Doesburg! De Pannekoekbakker is sinds dit jaar onze shirtsponsor en was één van de eerste bedrijven die instapte in ons nieuw gestarte sponsorprogramma. Ondertussen telt het Hessenbad al…

  • Nieuwsbrief Hessenbad 2023 – nr 2

    Onze laatste nieuwsbrief is via deze link te lezen:

  • IJS van ijsboerderij de Steenoven

    In onze vernieuwde kiosk vindt je nu ook ijs van IJsboederij de Steenoven! Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met ijskoffie en frozen yoghurt. Voor een waterijsje, frietje, ranja en frisdrank kun je uiteraard ook bij onze kiosk terecht! IJsboerderij De Steenoven (ijsvandesteenoven.nl)

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.