Categorieën
Archief

Hessenbadpop – 50 jarig jubileum

HessenbadPop: ‘t is gelukt! ‘t geet deur! Zaterdag 29 augustus

De gemeente Bronkhorst heeft ons toestemming gegeven om het Hessenbadpop-feest te organiseren voor al onze leden en eventuele genodigden. Zo kunnen we toch nog ons 50 jarig bestaan vieren!

Er zullen tussen 17.30 en 22.00 uur vier bands uit onze mooie regio optreden. Er kan gegeten en gedronken worden. Er komt een lootjesverkoop voor prijzen, er zijn zeer verrassende optredens tijdens de pauzes, zo zijn we hard bezig om er een prachtig feest van de maken.

Verder willen we onze vrijwilligers, die  ons zwembad fantastisch open hebben gehouden deze zomer, in het zonnetje zetten. Daarom vragen we alle leden, die niet in de gelegenheid zijn structureel vrijwilligerswerk voor het bad te leveren, zich deze avond éénmalig op te geven voor hulp aan de organisatie van het feest, zodat de
structurele vrijwilligers feest kunnen vieren.

De entree bedraagt € 7,50 pp, dit is het basis tarief. In de voorverkoop kunt u ook gebruik maken van een speciale aanbieding van €25,- Hierin zitten 10 muntjes van €2,- (hiermee kunt u eten en drinken betalen) en een toegangskaart van  €5,00. De entreegelden worden gebruikt als onkostenvergoeding voor de artiesten.
Omdat er o.a. licht alcoholische drank wordt geschonken krijgt iedereen een polsbandje om. Onder de 18 een andere kleur dan er boven. Hiermee kunnen we dan tevens aan de Corona-regels voldoen.

Kaartjes kunnen worden besteld via de mail: deurgoan@hessenbad.nl . U dient vooraf te betalen. De kaartje(s) (en mogelijke munten) liggen dan klaar bij de kassa van het Hessenbad op zaterdagmiddag de 29ste augustus vanaf 16:30.

We zorgen dat we voldoen aan de gemeentelijke Coronaregels. Daarom is het van belang dat we van iedere bezoeker de naam en contactgegevens hebben. Die worden automatisch in het reserveringsoverzicht opgeslagen. Er mogen maar een beperkt aantal kaartjes verkocht worden, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Samenvattend
Vrijwilliger voor 29 augustus
Opgeven voor éénmalige vrijwilligershulp bij deurgoan@hessenbad.nl  Er is hulp nodig voor de opbouw van het terrein op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus en op de avond zelf voor allerhande klussen.

Aankoop kaartjes
Stuur een mail naar deurgoan@hessenbad.nl  met het aantal kaartjes en welke optie u kiest (1) alleen kaartje(s) of (2) kaartje(s) plus muntjes optie.

Meer informatie
Stuur uw vraag per email naar deurgoan@hessenbad.nl
Heeft u liever telefonisch contact bel dan naar Aart Martens M: 06 430 626 90