Openingstijden oud

Openingstijden 2022

Wilt u komen zwemmen, reserveer dan uw zwemmoment. Voor banenzwemmen is dit verplicht, dit om te voorkomen dat er te veel zwemmers tegelijk in het water liggen. Voor recreatief zwemmen is het gewenst, wij kunnen ons toezicht hierop aanpassen.
Voordeel van aanmelden is, dat wanneer het bad sluit vanwege weersomstandigheden of om technische redenen, we u een bericht kunnen mailen.

Let op: indien wij dicht gaan vanwege weersomstandigheden of technische redenen, zetten we dit zo snel mogelijk op onze homepagina en op facebook. Indien u gereserveerd heeft, ontvangt u een mail.

Banenzwemmen:

ma/woe/vrij 7:00 – 9:00 10:00 – 11:00
do 7:00 – 11:00 18:45 – 19:45
za/zo 10:00 – 12:00

Voor het banenzwemmen is aanmelden noodzakelijk via ons online aanmeldsysteem. Dit om te voorkomen, dat er teveel zwemmers tegelijkertijd in het water liggen. Aanmelden kan via de button onderaan deze pagina.

Recreatief zwemmen:
In onderstaande tabel de tijden voor het hoogseizoen. Bij mooi weer en voldoende vrijwilligers gaan we ook open op maandag en/of dinsdag. Dit maken we dan bekend op onze social media kanalen.

Woe/do 13.30 – 17:00
Vrij 14.30 – 17:00
za/zo 12:00 – 17:00

Let op: vrijdag vanaf 9 mei, alleen t/m 12 jaar, eventueel onder begeleiding van een ouder.
Wij verzoeken u zich aan te melden voor het recreatief zwemmen. Wanneer wij weten hoeveel zwemmers er komen, kunnen wij ons toezicht hierop aanpassen. Aanmelden kan via de button onderaan deze pagina.

Zwemlessen
De zwemlessen starten in de week van 9 mei 2022. De zwemlessen die we aanbieden zijn: watervrij, ABC, zwemvaardigheid, monovin zwemmen en borstcrawltraining voor de jeugd.
De zwemlessen worden gegeven op maandag- en vrijdag middag.
Mail naar planning@hessenbad.nl voor informatie of aanmelden!
Voor de lestijden klik hier en scroll naar beneden op de pagina.

Aanmelden
We willen u vragen u aan te melden voor alle zwemactiviteiten. Via onderstaande linkjes komt u in ons reserveringssysteem.

Reserveren voor leden

Reserveren voor niet-leden

Reservering annuleren?
Dat kan ook via de agenda. Ga naar uw reservering. Onderaan dit scherm ziet u een prullenbak. Klik op de prullenbak en uw reservering is geannuleerd.

Zwemlessen
De zwemlessen starten in de week van 9 mei 2022. Mail naar planning@hessenbad.nl voor informatie of aanmelden!