Openingstijden

Openingstijden 2022

Let op: Controleer altijd onze actuele tijden op facebook. Wanneer we bij slecht weer dicht blijven, wordt het daar vermeldt!

Banenzwemmen:

ma/woe/vrij 7:00 – 9:00 10:00 – 11:00
do 7:00 – 11:00
za/zo 10:00 – 12:00

Voor het banenzwemmen is aanmelden noodzakelijk via ons online aanmeldsysteem. Dit om te voorkomen, dat er teveel zwemmers tegelijkertijd in het water liggen. Aanmelden kan via de button onderaan deze pagina.

Recreatief zwemmen:
In onderstaande tabel de tijden voor het voorseizoen. In het hoogseizoen, zullen de tijden voor recreatief zwemmen uitgebreid worden.

Woe 13.30 – 17:00
Vrij 14.30 – 17:00
za/zo 12:00 – 17:00

Let op: vrijdag vanaf 9 mei, alleen t/m 12 jaar, eventueel onder begeleiding van een ouder.
Wij verzoeken u zich aan te melden voor het recreatief zwemmen. Wanneer wij weten hoeveel zwemmers er komen, kunnen wij ons toezicht hierop aanpassen. Aanmelden kan via de button onderaan deze pagina.

Zwemlessen
De zwemlessen starten in de week van 9 mei 2022. De zwemlessen die we aanbieden zijn: watervrij, ABC, zwemvaardigheid, monovin zwemmen en borstcrawltraining voor de jeugd.
De zwemlessen worden gegeven op maandag- en vrijdag middag.
Mail naar planning@hessenbad.nl voor informatie of aanmelden!
Voor de lestijden klik hier en scroll naar beneden op de pagina.

Aanmelden
We willen u vragen u aan te melden voor alle zwemactiviteiten. Via onderstaande linkjes komt u in ons reserveringssysteem.

Reserveren voor leden

Reserveren voor niet-leden

Reservering annuleren?
Dat kan ook via de agenda. Ga naar uw reservering. Onderaan dit scherm ziet u een prullenbak. Klik op de prullenbak en uw reservering is geannuleerd.

Zwemlessen
De zwemlessen starten in de week van 9 mei 2022. Mail naar planning@hessenbad.nl voor informatie of aanmelden!