Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Hessenbad

Spaar voor het hessenbad met dapre

Beste leden en achterban,

We hebben leuk nieuws voor jou en voor ons: wij doen met onze club mee met Dappre Clubs: een unieke en structurele manier om het hele jaar automatisch Euro’s te sparen voor onze club én voor jezelf: bijvoorbeeld voor je contributie, cadeaukaarten van deelnemende ondernemers en nog veel meer.

Sparen doe je heel simpel door aankopen te doen bij deelnemende ondernemers. Ondernemers beslissen zelf welk bedrag of percentage van jouw besteding je bij hen kunt sparen. Dat zie je eenvoudig in de Dappre app. Er doen al honderden ondernemers mee die graag onze club en jou sponsoren!

Meedoen is heel makkelijk.

1. Ga naar https://scoorvoorjeclub.nl/club/?cmsId=65b1218b9696068d41f558df om direct onze Digitale Clubkaart te activeren in de privacyvriendelijke Nederlandse kaarten-app Dappre. Je hoeft geen account aan te maken en er worden geen persoonsgegevens gevraagd.
2. Koppel eenvoudig en veilig de Digitale Clubkaart(en) aan je eigen betaalrekening(en).
3. Reken af bij deelnemende ondernemers door te pinnen en je spaart helemaal automatisch voor onze club én voor jezelf! Je hoeft geen pasjes te laten zien. Pinnen = sparen!
4. In Dappre kun je zien waar en hoeveel je kunt sparen (bij ’spaar hier’) en zien hoe je spaarsaldo oploopt!
5. Elke maand gaat het gespaarde bedrag automatisch naar de club(s) waar jij voor wil sparen. Je kunt via Xtras sparen voor je contributie, vouchers en cadeaukaarten van deelnemende ondernemers. Leuk!

Koop lokaal, steun onze club en spaar voor jezelf!
Wij doen mee, jij ook?

Veel plezier met sparen!

Search

Popular Posts

  • Zonnepanelen

    Hessenbad en Hessenhal duurzaam met zonnepanelen! Vorige week woensdag, op de eerste hete dag van dit jaar, is het dak van de Hessenhal Hoog-Keppel in Hoog-Keppel voorzien van zonnepanelen. Een grote groep vrijwilligers hielp mee om de panelen op de juiste plek te krijgen. De 170 zonnepanelen gaan zo’n 80.000 kWh stroom opleveren voor het…

  • Spaar voor het hessenbad met dapre

    Beste leden en achterban, We hebben leuk nieuws voor jou en voor ons: wij doen met onze club mee met Dappre Clubs: een unieke en structurele manier om het hele jaar automatisch Euro’s te sparen voor onze club én voor jezelf: bijvoorbeeld voor je contributie, cadeaukaarten van deelnemende ondernemers en nog veel meer. Sparen doe…

  • *NIEUW* Smulkaarten

    LEKKERE TREK ? Koop een Smulkaart! Smul (knip) kaart is zowel bij de kassa als bij de kiosk te verkrijgen. Klein voordeel groot gemak! Ideaal voor als je kinderen geen geld mee wilt geven. Maak het jezelf gemakkelijk koop een kaart en de kinderen kunnen zelf iets halen. Of denk aan groepsverband, feestjes en bij…

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.