Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Training toezichthouders

Op 14 mei hebben onze toezichthouders weer examen gedaan. Ze zijn allemaal met vlag en wimpel geslaagd🍾. Gefeliciteerd! Om maar met de woorden van de instructeur/examinator te spreken “Het niveau ligt hoog”.
Maar wat houdt toezichthouder zijn in en wat krijg je geleerd in een training?
Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor hetgeen in het water gebeurd. We houden continue in de gaten of niet één van de zwemmers in de problemen komt. Daarnaast passen we eerste hulp toe indien nodig.
Wat hebben hebben we o.a. geleerd in de training en waar hebben we examen in gedaan:
 • We moeten een pop opduiken van de bodem (2,10m)
 • We moeten meerdere vervoersgrepen kennen
 • We moeten onszelf loskunnen maken bij zwemmers in paniek.
 • Voeren we een droge of natte redding uit?
 • Waarom leggen we iemand in het in bubbeltjes plastic?
Wil je ons komen helpen als toezichthouder? Neem contact met ons op. We hebben een gezellig team (samen met alle andere vrijwilligers op het bad).
Wil je liever niet het water voor een redding? Dat kan ook. We zijn ook op zoek naar tweede paar ogen toezichthouders. Zij blijven op de kant ingeval van nood en sturen daar alles aan (mensen op afstand houden op de kan en in het water, eerste contact met de hulpdiensten etc.) De eerste toezichthouder gaat dan het water in, indien nodig.

Search

Popular Posts

 • Trots op onze eerste 20 sponsoren!

  We hebben typische Hollandse zomer. Het is vandaag te fris voor vrij zwemmen maar uitstekend weer voor een echte Hollandse pannenkoek van onze sponsor ‘De Pannekoekenbakker’ in Doesburg! De Pannekoekbakker is sinds dit jaar onze shirtsponsor en was één van de eerste bedrijven die instapte in ons nieuw gestarte sponsorprogramma. Ondertussen telt het Hessenbad al…

 • Nieuwsbrief Hessenbad 2023 – nr 2

  Onze laatste nieuwsbrief is via deze link te lezen:

 • IJS van ijsboerderij de Steenoven

  In onze vernieuwde kiosk vindt je nu ook ijs van IJsboederij de Steenoven! Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met ijskoffie en frozen yoghurt. Voor een waterijsje, frietje, ranja en frisdrank kun je uiteraard ook bij onze kiosk terecht! IJsboerderij De Steenoven (ijsvandesteenoven.nl)

Categories

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.