Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Hessenbad

Veel gestelde vragen

Huisregels

Om hygiënische en veiligheidsredenen is het niet toegestaan uw hond mee te nemen op het zwembad terrein

Categorie: Huisregels

Nee, glaswerk is vanwege de veiligheid niet toegestaan op het terrein van het Hessenbad.

Op het gehele terrein van het Hessenbad is het gebruik van alcohol om veiligheidsredenen niet toegestaan. Dit geldt ook tijdens evenementen en disco-avonden. In onze kiosk worden geen alchoholische dranken verkocht.

Categorie: Huisregels

Nee, zonder zwemdiploma mag je niet in het diepe bad zwemmen, ook niet met een begeleider.

Categorie: Huisregels

Ja, het gehele terrein van het Hessenbad is rookvrij!

Categorie: Huisregels

Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene én met hun zwembandjes aan. De kleine glijbaan mag ook door kinderen zonder zwemdiploma’s zelfstandig gebruikt worden, uiteraard alleen mét zwembandjes aan.

Kinderen zónder zwemdiploma mogen wel zelfstandig glijden wanneer ze langer zijn dan 120 cm.

Categorie: Huisregels

Opening en bereikbaarheid

Voor banenzwemmen hanteren wij vaste openingstijden; deze staan op onze website.

Voor recreatief zwemmen hanteren wij flexibele openingstijden vastgesteld op basis van de temperatuur en de beschikbaarheid van vrijwilligers. Houd onze website in de gaten voor actuele openingstijden. Of volg onze Facebookpagina voor updates over recreatief zwemmen

Overige

Ja, dat kan! Over het algemeen geldt hiervoor wel dat we dit buiten de reguliere openingstijden doen. Kleinschalig kan natuurlijk ook tijdens openingstijden, maar dan is het zwembad(terrein) niet exclusief voor u en uw gasten beschikbaar.

Mogelijke wensen kunt u naar ons mailen o.v.v. uw naam en telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen: info@hessenbad.nl

Komt u tijdens de reguliere openingstijden zwemmen met een groep, bijvoorbeeld een kinderfeestje? Dan vinden wij het fijn om dit vooraf te weten zodat wij kunnen zorgen voor voldoende bezetting bij het bad en de kiosk.

Categorie: Overige

Jazeker! Wij verzorgen regelmatig cursussen voor beginnend toezichthouders. U kunt deze cursus kosteloos volgen. Als tegenprestatie vragen wij wel een in overleg af te stemmen inzet als toezichthouder tijdens onze openingsuren.

Categorie: Overige

Op de ligweide en rondom het terrein van het Hessenbad staan veel grote oude eikenbomen. In samenspraak met de gemeente en professionele bestrijders doen wij er alles aan om de overlast van de eikenprocessierups tot een minimum te beperken.

Categorie: Overige

Prijzen en lidmaatschap

Ja, u kunt zowel pinnen als contact betalen.

Voor kinderen tot 4 jaar is de toegang gratis.

Jeugd (4 t/m 18 jaar): 4,00 euro

Banenzwemmen: 4,50 euro

Volwassenen recreatief zwemmen: 6,00 euro

Lid worden kost € 110,- per seizoen en hiervoor krijgt u vier toegangspassen waarmee u onbeperkt toegang krijgt. Heeft u extra lidmaatschapskaarten nodig dan kosten deze € 27,50- per stuk per seizoen. Omdat wij een vereniging zijn wordt u hiermee automatisch lid. Opzeggen voor het volgend seizoen kan vóór 1 oktober van het jaar van het lidmaatschap. Heeft u niet opgezegd, dan wordt het lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd

Het verenigingsjaar van Vereniging Hessenbad loopt van 1 oktober t/m 30 september. Opzeggen van het lidmaastchap kan t/m 30 september van het betreffende verenigingsjaar. U kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@hessenbad.nl

Is uw opzegging op 1 oktober niet ontvangen dan wordt het lidmaatschap stilzijgend met één jaar verlengd. Bij tussentijds opzeggen is, conform onze statuten, de contributie voor het gehele verenigingsjaar verschuldigd. Indien u geen gebruik kunt maken van uw lidmaatschap wordt er geen restitutie verleend.

Voorzieningen

Jazeker! Het Hessenbad beschikt over een kiosk voor de verkoop van fris, ijs en patat en koffie/thee tijdens openingen voor recreatief zwemmen. Indien de kiosk gesloten is tijdens recreatief zwemmen, dan vermelden we dit op de website bij de openingstijden.

Categorie: Voorzieningen

Nee, we beschikken niet over een WIFI netwerk voor gasten.

Categorie: Voorzieningen

Het Hessenbad is rolstoeltoegankelijk en heeft een speciale kleed- en doucheruimte voor mindervaliden. In deze ruimte is ook een speciaal toilet aanwezig.
Er is geen lift aanwezig om rolstolafhankelijken in het bad te laten. Hij/zij moet zelfstandig of met eigen begeleiding via de trap in en uit het bad kunnen gaan. De toezichthouder is niet beschikbaar voor hulp bij het in- en uit het water gaan, dan wel voor omkleden.

Categorie: Voorzieningen

In de beide baden streven wij naar een constante temperatuur van rond de 21-23 graden Celsius. Wanneer de buitentemperatuur extreem oploopt wordt natuurlijk ook het zwemwater iets warmer.

Categorie: Voorzieningen

Jazeker. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig. Indien de verharde parkeerplaats vol is, kunt u doorrijden naar de achtergelegen parkeerweide.
Gelieve uw auto niet langs de weg te parkeren.

Categorie: Voorzieningen

Jazeker, in onze kiosk zijn diverse dranken en snacks verkrijgbaar.
Wij verkopen koffie en thee, frisdrank, patat en tosti’s. Ook verschillende ijsjes en snoep.

De kiosk is geopend tijdens de middagopeningen (recreatief zwemmen). Bij fris weer en/of weinig bezoekers kan de kiosk eerder sluiten of gesloten blijven.

Categorie: Voorzieningen

Ja, het Hessenbad beschikt over een gratis Wifi-netwerk voor bezoekers.
Dit is een niet beveiligd netwerk.

Categorie: Voorzieningen