Hét familiebad in Hoog-Keppel

Monumentenweg 32, Hoog-Keppel

Hessenbad

Veel gestelde vragen

Voorzieningen

Jazeker! Het Hessenbad beschikt over een kiosk voor de verkoop van fris, ijs en patat en koffie/thee tijdens openingen voor recreatief zwemmen. Indien de kiosk gesloten is tijdens recreatief zwemmen, dan vermelden we dit op de website bij de openingstijden.

Categorie: Voorzieningen

Nee, we beschikken niet over een WIFI netwerk voor gasten.

Categorie: Voorzieningen

Het Hessenbad is rolstoeltoegankelijk en heeft een speciale kleed- en doucheruimte voor mindervaliden. In deze ruimte is ook een speciaal toilet aanwezig.
Er is geen lift aanwezig om rolstolafhankelijken in het bad te laten. Hij/zij moet zelfstandig of met eigen begeleiding via de trap in en uit het bad kunnen gaan. De toezichthouder is niet beschikbaar voor hulp bij het in- en uit het water gaan, dan wel voor omkleden.

Categorie: Voorzieningen

In de beide baden streven wij naar een constante temperatuur van rond de 21-23 graden Celsius. Wanneer de buitentemperatuur extreem oploopt wordt natuurlijk ook het zwemwater iets warmer.

Categorie: Voorzieningen

Jazeker. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig. Indien de verharde parkeerplaats vol is, kunt u doorrijden naar de achtergelegen parkeerweide.
Gelieve uw auto niet langs de weg te parkeren.

Categorie: Voorzieningen

Jazeker, in onze kiosk zijn diverse dranken en snacks verkrijgbaar.
Wij verkopen koffie en thee, frisdrank, patat en tosti’s. Ook verschillende ijsjes en snoep.

De kiosk is geopend tijdens de middagopeningen (recreatief zwemmen). Bij fris weer en/of weinig bezoekers kan de kiosk eerder sluiten of gesloten blijven.

Categorie: Voorzieningen

Ja, het Hessenbad beschikt over een gratis Wifi-netwerk voor bezoekers.
Dit is een niet beveiligd netwerk.

Categorie: Voorzieningen